Fantastic Four "ihmeneloset" esitettiin subilla keskiiviikkona 24.9.08.

Olin kuullut paljon Fantastic Fourista ja pidän myös itse henkilökohtaisesti Michael Chiklistä sekä Jessica Albasta joten päätin katsoa leffan.

Leffa perustuu Ihmeneloset -sarjakuvaan. Elokuvassa ryhmä astronautteja kohtaa avaruudessa myrskyn, josta heille kehittyy erilaisia kykyjä. 

Vaikka elokuvaa oli höystetty hyvillä näyttelijöillä ja pidän myös epätodellisista elokuvista/sarjoisa, oli elokuva pettymys. Elokuvan kulku oli ennalta arvattavaa ja tasapaksuista. Harmittelin myös ehkä jokseekin Chiklisin roolin kulkua.

Välillä elokuva saattoi naurattaakin ja jopa välillä luomaan jännitystä. Tätä olin vain pienissä annoksissa, jotka eivät riitä saamaan Fantastic Fouria ensimmäiselle palkintosijalle. Suoraan sanottuna elokuva oli tylsä. Toisaalta, olihan se ihan hyvä nähdä.

Fantastic Fourista sai sellaisen käsityksen, että se on suunnattu 12-15 vuotiaille teineille.

Ensinäkin, olisin toivonut enemmän jännitystä elokuvaan sekä hauskia kohtauksia, mutta myös hiukan parempia näyttelijäsuorituksia ja ehkäpä myös näyttelijävalintoja. Alba hoiti roolinsa ihan hyvin -tittelillä ja hänen roolihahmoonsa olisin toivonut ehkäpä vähän "julmemman" tyypin, vaikka Albasta tykkäänkin. Ryhmän johtajana toimiva Ioan Gruffod oli myös hieman laimea tyyppi. Tähän olisin toivonut ehkäpä vakavamielisempää henkilöä, ulkonäkökään ei mielestäni ollut hyvä roolin valintaa, toisaalta loistava, jos mietitään minkälaisen voiman hän oli saanut.

-arvostelu kesken, lisää tulossa piakkoin-